Gevelreiniging: hoe het werkt

Gevelreiniging bij Particulier en Bedrijf

Gevelreiniging wint snel aan populariteit. Waar vroeger pas gevelrenovatie plaats vond bij technische gebreken, kiest men nu vaker voor gevelreiniging omdat het gewoon mooi is. 

Er zijn diverse technieken om een vervuilde gevel te reinigen. Het is belangrijk om de techniek te kiezen die het beste bij jouw type gevel en vervuiling past. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende reinigingstechnieken, en de zaken waar je op moet letten.

Veel voorkomende problemen

Hoe het werkt

Informatie over jouw gevelreiniging in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Informatie

Ontvang jouw info!

Gevelreiniging: hoe het werkt

Er bestaan 3 basistechnieken voor het reinigen van gevels. Het is belangrijk dat je de juiste techniek kiest voor het gevelreinigen.

Stoomcleanen is de meest milde vorm van gevelreiniging. Hierbij gebruik je enkel heet water onder hoge druk. Wanneer je zwaardere vervuiling op je gevel hebt, dan is powercleanen een alternatief. Bij powercleanen gebruik je naast water een reinigingsmiddel dat de vervuiling in je gevel oplost. En voor de zwaarste vervuiling kun je kiezen voor mineraalwassen. Daarbij blaas je water met een mineraal tegen de gevel. Het mineraal poetst door de inslag de vervuiling van je gevel.

Let op: een verkeerd gekozen reinigingstechniek kan je gevel onherstelbaar beschadigen. Informeer daarom vooraf goed naar de mogelijkheden voor jouw gevel, of vraag hier informatie aan.

Gevelreiniging

3 Technieken voor het reinigen van je gevel:

Stoomcleanen

Reinigen met alleen water onder hoge druk.
Meer weten over stoomcleanen >

Powercleanen

Reinigen met water plus een reinigingsmiddel.
Meer weten over powercleanen >

Mineraalwassen

Reinigen met water onder lage druk en mineralen.
Meer weten over mineraalwassen >

Info aanvragen

Nieuws

Felle contrasterende kleuren zijn niet gewenst in Oegstgeest

24 april , 2018|0 Comments

Het is nog niet bekend welke kleur de felrode gevel van een kledingzaak in Oegstgeest krijgt. De winkel moet de kleur aanpassen, anders volgt een dwangsom. Maar welke kleuren mag je eigenlijk op een gevel verven? In sommige gemeenten zoals Delft zijn er duidelijke regels, hoewel die niet altijd ...

Na rel over knalrode gevel in Oegstgeest: Welke kleur wordt het nu?

24 april , 2018|0 Comments

OEGSTGEEST - De eigenaresse van de kledingzaak in Oegstgeest met de omstreden felrode gevel heeft nog geen idee welke kleur ze er volgende maand op gaat verven. De kleur moet snel aangepast worden na klachten van de Vereniging Oud Oegstgeest. De gemeente dreigt met een dwangsom ...

Oudste huis van dorp wordt afgebroken nadat gevel inzakt: “Tijdens oorlog werden er Engelse …

24 april , 2018|0 Comments

Het oudste huisje van Wiekevorst gaat morgen (donderdag) onder de sloophamer. Woensdag was de voorgevel van het huis deels ingestort nadat arbeiders grond hadden weggegraven op het voetpad. Daarbij werd ook wat grond van onder het huis weggehaald, wat de instorting veroorzaakte.

Voorbeelden

Gerelateerd